[ccpw id="5"]

HomeZakelijkVervoerEen GPS tracker systeem voor in de auto

Een GPS tracker systeem voor in de auto

Tegenwoordig wordt er voornamelijk gekeken naar bedrijven die oorspronkelijk uit Nederland komen. Maar we kunnen ook eens kijken naar bedrijven uit andere landen. Nederlanders staan bekend om hun vindingrijkheid en innovativiteit. Het is dan ook niet voor niets in het algemeen bekend dat er in Nederland hard en vooruitstrevend wordt gewerkt aan de toekomst. Alles is en wordt hier gedetailleerd uitgewerkt. Dat geldt uiteraard ook voor de ontwikkelingen en modernisering van de wagenparken. 

In deze blog lees je meer over gps tracker auto van Verizon Connect. Sectoren die interessant kunnen zijn en de voordelen van het systeem op een wagenpark zullen behandeld worden is deze blog. Daarnaast zul je na het lezen deze blog ondervinden dat je met een gps tracking systeem efficiënter te werk kunt gaan. Verder lees je hier ook meer over de functies van de gps tracker van Verizon Connect aan de hand van een aantal voorbeelden. Nieuwsgierig geworden? Lees van zeker even verder.    

Bedrijven waar GPS tracking gunstig voor kan zijn

Veel bedrijven maken tegenwoordig gebruik van bedrijfswagens. Zeker voor de organisaties met grote wagenparken, in de transportsector en vervoer dienstverleningen kunnen wel eens voor problemen komen te staan wat betreft de planning. Voor ondernemers in deze branche kan een gps tracker dus een goede uitkomst zijn.   

Hoe GPS tracking een wagenpark optimaliseert

Er zijn een aantal voordelen aan een gps tracker waardoor het voor bedrijven ontzettend interessant kan zijn om ze aan te schaffen. De diverse software systemen hebben zo hun eigen kenmerken die ervoor zorgen dat een wagenpark eenvoudiger gerund kan worden. Zoals al eerder benoemd is deze blog zal er een aantal keer verwezen worden naar het fleet management software systeem ontwikkelt door Verizon Connect. In dit systeem gebruikt men ook een GPS tracking. Verder in deze blog zul je 3 voorbeelden lezen die beargumenteren hoe bedrijven in de transportsector kunnen profiteren van een GPS tracking systeem.   

Krijg inzichten in de prestaties van je werknemers

Alle individuele werknemers of teams van werknemers gaan anders te werk en leveren dus verschillende prestaties. Met een gps tracker systeem kun je deze prestaties eenvoudig terug zien en controleren. Maar waar het verschil precies in zit is vaak moeilijk te achterhalen. Met het fleet management systeem van Verizon Connect is dat verleden tijd. Met dit slimme systeem is het mogelijk om prestaties afzonderlijk van elkaar te controleren en trends per teams te bekijken. In het overzichtelijke dashboard kun je ten alle tijden deze gegevens terugvinden. Met behulp van de handige app kan dat zelfs wanneer je bijvoorbeeld onderweg, kantoor of op locatie bent.

Daarnaast kun je met de voordelen van het gps tracking systeem chauffeurs separaat coachen en aansturen. Het systeem biedt zelfs de mogelijkheid om notificaties te sturen naar de chauffeurs zodat deze optimaal kunnen presteren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een zuinige, veilige en efficiënte rit.  

Eenvoudig op de hoogte van de status van je bedrijf

Door gebruik te maken van een kaart die near-realtime wordt bijgewerkt wordt eenvoudig om de locaties van alle chauffeurs in kaart te brengen. Hierdoor kunnen werkgevers ook een betere en realistische planning maken. Denk hierbij aan de juiste persoon met de juiste wagen op de juiste locatie. Een ander voordeel hiervan is dat men kan besparen op de brandstofkosten en dat er nauwkeurige aan de klant doorgegeven kan worden wanneer zijn/haar bestelling geleverd zal worden.

Tot slot kun je met een gps tracking systeem de behoeftes en benodigdheden van een auto of wagen goed in de gaten houden. Het systeem geeft namelijk een melding wanneer er onderhoud gepleegd moet worden en op deze manier waarborg je de veilig van je werknemers op de weg. 

 

Gerelateerd nieuws

Hoe denkt u dat het gebruik van openbaar vervoer de mobiliteit ten goede kan komen van gezinnen?

Hoe denkt u dat het gebruik van openbaar vervoer de mobiliteit ten goede kan komen van gezinnen? Voor gezinnen kan het gebruik van openbaar vervoer een...

Het gemak van autotransport

Autotransport wordt steeds populairder en handiger voor mensen die hun auto van de ene plaats naar de andere moeten verplaatsen. Of het nu gaat om...

Hebben uw kinderen eerder vervoer naar londen gebruikt of ingesteld?

Zorgeloos naar Londen: Voorkom problemen met Kinders Vervoer De heen- en terugreis met kinderen naar Londen kan een lastige en stressvolle ervaring zijn. U wilt...

Welk vervoerbewijs lanceerde de lijn 2022

De lijn 2022 heeft een nieuw vervoerbewijs gelanceerd, speciaal voor ouders. Met dit vervoerbewijs kunnen ouders met hun kinderen met de bus of trein reizen,...

Laatste nieuws